Aerodrom Nikola Tesla drugi u Evropi po rastu broja putnika

Izvor: Studio B, 13.Avg.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aerodrom "Nikola Tesla" drugi u Evropi po rastu broja putnika

Prestonički aerodrom drugi u Evropi po procentualnom porastu broja putnika, objavilo Udruženje evropskih aerodroma.

Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd drugi je prestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika od čak 32 odsto, objavilo je Udruženje evropskih aerodroma (ACI Europe) u izveštaju za prvu polovinu godine.

Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu i opsluženo je rekordnih 539.823, a od početka godine je registrovano više od >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 2,5 miliona putnika, saopštio je aerodrom.

Tokom letnje sezone nekoliko puta je obaran dnevni rekord.

Najviše putnika bilo je 2. avgusta kada je usluge beogradskog aerodroma koristilo 20.380, navedeno je u saopštenju aerodroma.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Beogradski aerodrom među vodećim u Evropi po rastu broja putnika

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2014

BEOGRAD - Aerodrom "Nikola Tesla" Beograd drugi je prestonički aerodrom u Evropi po procentualnom porastu broja putnika od čak 32 odsto, objavilo je Udruženje evropskih aerodroma (ACI Europe) u izvještaju za prvu polovinu godine...Trend porasta broja putnika nastavljen je i u julu i opsluženo je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.