APEL Ne pomerajte zaštitnu ogradu u Vojvode Stepe i ne gazite po svežem betonu

Izvor: Blic, 30.Jan.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL Ne pomerajte zaštitnu ogradu u Vojvode Stepe i ne gazite po svežem betonu

Beokom servis je apelovao na građane koji žive u Ulici vojvode Stepe da ne pomeraju zaštitnu ogradu postavljenu iz bezbednosnih razloga i da ne gaze po sveže nalivenom betonu i tek postavljenim ivičnjacima.

"Osim štete koju čine, tom prilikom mogu biti i ozbiljno povređeni", navodi se u saopštenju Beokoma i dodaje da se, radi sprečavanja nemilih događaja, mole gradjani da poštuju postavljenu signalizaciju i barijere.

Beokom je takođe saopštio da je zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zatvaranja kružnog toka Autokomanda smanjena mogućnost pristupa vozilima JKP "Gradska čistoća" u delu Vojvode Stepe u kojem još nisu započeti radovi na rekonstrukciji.

Zato su kontejneri iz tog dela ulice izmešteni na najbliže lokacije u okolnim ulicama gde je moguć pristup kamionima "Čistoće" i redovno odnošenje smeća.

U saopštenju se apeluje na sugrađane da smeće odlažu u kontejnere koji su izmešteni i da ne ostavljaju kese po gradilištu.

Na stanare okolnih ulica gde se nalaze kontejneri se apeluje da prilikom parkiranja vozila ostave dovoljno mesta za prolaz vozila "Gradske čistoće".

Za sve informacije građani se mogu obratiti Beokom servisu na brojeve 0800-11-00-11 za pozive iz fiksne telefonije Telekoma ili 011 3090 007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Radovi na rekonstrukciji Vojvode Stepe biće završeni do 11. jula.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.