APEL LJUBITELJA ŽIVOTINJA Spasite mačke zarobljene u stanu! (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL LJUBITELJA ŽIVOTINJA Spasite mačke zarobljene u stanu! (FOTO)

U stanu na prvom spratu u Skenderbegovoj 12, nakon smrti vlasnice u zatvorenom stanu ostale su četiri mačke koje su već danima uglavnom na prozoru, tražeći da ih neko spasi. Stanari su se žalili nadležnim službama, ali mačke su i dalje zatvorene.

Najstariji stanar zgrade Stanimir Božić kaže da su prošle nedelje dolazili radnici Veterine Beograd i odneli nekoliko mačaka iz stana.

- Čuli smo da je komšinica imala 17 mačaka. Video sam da su odvezli šest, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a dve su pobegle. Ne znam koliko se njih tada sakrilo i ostalo u stanu  i sada ne mogu da izađu. Viđamo ih na prozoru, zarobljene su unutra jer je stan zaključan. Ne znamo kome više da prijavimo da ih spasu. Čujemo ih noću, mjauču, a nemamo način da im pomognemo - kaže Božić.

Stanari kažu da su saznali da je komšinica preminula, jer su mačke danima mjaukale, ona se nije pojavljivala, pa su pozvali policiju i vatrogasce.

Neki stanari im bacaju hranu, ali je problem kako da im dostave vodu.

Stanari kažu da je u stanu živeo i pas, koji je prebačen u azil u Ovči.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.