Repeša: Naša pozicija je nepravda

Izvor: B92, 24.Apr.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repeša: Naša pozicija je nepravda

Trener Cedevite Jasmin Repeša rekao je danas da njegovu ekipu očekuje veoma težak meč sa Partizanom u polufinalu ABA lige.

'Crno-beli' i Zagrepčani igraju u petak od 20 sati u beogradskoj "Kombank areni" drugo polufinale regionalnog takmičenja, dok se u prvom dan ranije u istom terminu sastaju Crvena zvezda i Cibona.

Ova utakmica je izazov više, nego ona nedavno u Beogradu. Biće jako teška, jer igramo pred njihovim navijačima, a ovde su gubile i mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jače ekipe. Mislim da smo dobro spremili utakmicu, a motivaciju za meč nalazimo samim prisustvom. Treba odigrati kvalitetno, biti miran i koncentrisan“, rekao je Repeša.

Trener Cedevite smatra da je prema njegov klubu načinjena velika nepravda, jer svi ovaj meč najavljuju kao meč izmedju Partizana i Cedevite, a ne obrnuto, iako je hrvatski klub bio bolje plasiran pred ’fajnal for’.

Ovo je nepravda. Možda najveća u poslednjih deset godina. Svi ovaj meč najavljuju Partizan - Cedevita, a ne obratno, iako smo mi bili drugi, a oni treći, i to je za nas otežavajuća okolnost“, naglasio je Repeša.

Repeša rekao je da očekuje kvalitetan završni turnir i dodao da se nada da će pobediti onaj koji bude najbolji na terenu.

Košarkaš Cedevite Marino Važdarić rekao je da se nada pobedi svoje ekipe, iako smatra da je Partizan odličan tim koji je dosta napredovao tokom sezone.

Čeka nas teška utakmica, protiv vrhunske ekipa koja je odlično vođena. Partizan odlično igra pred svojim navijačima. Dva puta smo igrali ove sezone, i mislim da su ti susreti nabolji pokazatelj kakva nas utakmica očekuje. Nadam se pobedi“, rekao je Važdarić.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Repeša: Naša pozicija je nepravda

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Trener Cedevite Jasmin Repeša rekao je danas da njegovu ekipu očekuje veoma težak meč sa Partizanom u polufinalu ABA lige...'Crno-beli' i Zagrepčani igraju u petak od 20 sati u beogradskoj "Kombank areni" drugo polufinale regionalnog takmičenja, dok se u prvom dan ranije u istom terminu sastaju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.