Barcokas: Nismo zaslužili pobedu, ali ni ovakvo suđenje

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barcokas: Nismo zaslužili pobedu, ali ni ovakvo suđenje

Trener Barselone žestoko po arbitrima

Čestitka protivniku, ali i zamerka sudijskom triju koji su činili Ukrajinac Boris Rižik, Turčin Tolga Sahin i Nemac Klemens Fric. Trener Barselone Jorgos Barcokas smatra da je suđenje u Beogradskoj areni išlo na vodenicu Crvenoj zvezdi.

Čestitam Zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na velikoj pobedi , kako smo igrali nismo zaslužili pobedu. Ali nismo zaslužili ni ovakav kriterijum sudija, nekad i preko granica faula. Zvezda je imala mnogo prekršaja, a mi nismo izveli mnogo slobodnuh bacanja“, nezadovoljan je bio Barcokas čiji tim je u Beograd doputovao bez četvorice povređenih igrača da bi već u prvoj četvrtini duela sa Zvezdom na nosili van terene iznesen i Pau Ribas.

U takvim okolnostima odlučivala je i dužina klupe. Paradoksalno, Zvezda je večeras imala dužu.

Naterali su nas na 16 izgubljenih lopti, ponavljam: nismo zaslužili pobedu ovakvom igrom. Ali ponavljam ali ni ovakvo ponašanje sudija“, naveo je Barcokas.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Nismo zaslužili pobedu, ali ni ovakvo suđenje"

Izvor: B92, 26.Okt.2016

Trener Barselone Jorgos Barcokas čestitao je Crvenoj zvezdi pobedu i rekao da je nezadovoljan suđenjem na utakmici..."Kako smo igrali, nismo zaslužili da pobedimo. Zvezda je igrala odlično. Takođe, nismo zaslužili ovakav tretman sudija", rekao je Barcokas posle utakmice u Beogradu...Barselona je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.