Van Gog prašio Ušćem

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gog prašio Ušćem

Spektakularnim koncertima domaćih i stranih izvođača, kao i vatrometom na beogradskom Ušću, počeo je jubilarni 15. po redu Bir fest. Reke ljudi slivale su se od ranih popodnevnih sati na mesto velike zabave, a uz dobro muziku imali su priliku da uživaju u najboljem pivu. Na binu su prvi izašli Viva Vops i Kluz, koji su zagrejali atmosferu. Zatim su nastupili Artorius i Đorđe David, a potom i beogradski rok bend Van Gog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je pozdravljen ovacijama i aplauzom. Svoj nastup Đule i ekipa počeli su pesmom "Mama", nakon čega je frontmen grupe napravio fotografije i video snimak.

- Dajte mladima svetlo. Hajde da pošaljemo sliku kakav je Beograd večeras - rekao je Đule Van Gog i zapevao pesmu "Kiselina".

Uz velike hitove popularnih rokera kao što su "Vrteška" i druge skakali su i mladi i stari i nazdravljali pivom. Plesalo se i uz balade kao što je "Brod od papira", "Opasan ples". Publika je sve vreme Đuleta horski pratila. Prva noć ovogodišnjeg Bir festa završena je koncertom grupe Galija.

Posetioci su imali prilike da probaju više od 200 vrsta piva, a i roštiljdžije su takođe imale pune ruke posla.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.