Sjajna atmosfera: Za tri dana Bir fest posetilo 360.000 ljudi

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna atmosfera: Za tri dana Bir fest posetilo 360.000 ljudi

Treće veče 15. Bir festa, koji se održava na Ušću, obeležili su nastupi omiljenih bluz, pank i rok bendova beogradske publike.

Samo u prva tri dana beogradski "Bir fest" posetilo je 360.000 posetilaca, saopštili su organizatori.

Bluzeri "Cotton Pickers" otvorili su program najvećeg regionalnog festivala piva i muzike, a potom su sa bine zasvirali >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << "Badmash".

Atmosferu su podgrejale "Škrtice" sa prepoznatljivim vokalom Zorana Kostića - Caneta, dok su ovacijama iz publike dočekani gosti iz Hrvatske, pank bend "Hladno Pivo", predvođeni harizmatičnim i energičnim Miletom Kekinom.

FOTO: Tanjug/Zoran Žestić

Sarajevski bend "Zabranjeno pušenje", preuzeo je mesto na bini, a desetine hiljada ljudi pevalo je u glas seriju kultnih hitova.

Usledio je nastup atraktivnog hrvatskog benda Brkovi, a potom je provod nastavljen uz spoj tradicionalnog i elektornoskog zvuka na žurci koju je priredio sjajni makedonski muzičar Kiril Ðajkovski.

FOTO: Tanjug/Zoran Žestić

Za kraj, do četiri sata iza ponoći, publika je nastavila provod uz piće i tradicionalni koncert benda "Orthodox Celts".

Ovogodišnji beogradski Bir fest završava se 20. avgusta.
Pogledaj vesti o: Fest,   Hladno pivo

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prva tri dana Belgrade Beer Fest posetilo 360.000 ljudi

Izvor: Scandal.rs, 19.Avg.2017

Belgrade Beer Fest u prva tri dana okupio je čak 360.000 posetilaca. Treće veče Belgrade Beer Festa obeležili su nastupi omiljenih bluz, pank i rok bendova beogradske publike. Bluzeri Cotton Pickers otvorili su program najvećeg regionalnog festivala piva i muzike, a potom su sa bine zasvirali Badmash....

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.