KIŠA NAM NIŠTA NE MOŽE Peti dan Bir festa počeo uz dobru zabavu

Izvor: Blic, 20.Avg.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KIŠA NAM NIŠTA NE MOŽE" Peti dan Bir festa počeo uz dobru zabavu

"Čestitam što nam vreme ne može ništa" začuo se glas sa bine, a potom počela i svirka benda Jurka na Ušću gde je u toku peto veče Bir festa. Pre njih nastipio je Faktor 02, a potom Del Arno Bend, pa Plavi Orkestar.

Plavi Orkestar oduševio je publiku počevši koncert pesmom "Devojka iz snova".

Više stotina ljudi potražilo je sklonište od pljuska pod štandovima ili kišobranima, gde su nastavili sa uživanjem u omiljenom napitku i dobroj muzici.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Da je Bir fest večeras, uprkos kiši, pravo mesto za provod pokazale su i Nur i Gožde, tridesetogodišnje Turkinje koje su danas stigle u prestonicu Srbije.

- Ostajemo tri dana u Beogradu. Videle smo na internetu da se održava Bir fest i odlučile smo da dođemo. Dopada nam se i ne smeta nam kiša, a posle nastavljamo provod u Skadarliji - ispričale su nam.

Miloš i Rade kažu da im kiša čak i odgovara, jer nema gužve.

- Došli smo ovde sa velikom željom, da čujemo pesmu Plavog orkestra "Od rođendana do rođendana" i odlično se provodimo - kazali su našim reporterima.

Milan iz Vladičinog Hana došao je na Bir fest samo da bi slušao Del Arno bend.

- Prolazim celu Srbiju i pratim bend gdegod da svira. Ovo mi je prvi put u Beogradu - kazao je on.

Prelepe devojke, odlična hrana i bezvizni režim okupio je grupu Turaka, koji su se obreli na Bir festu. Otkrili su za festival preko interneta i okusili čari festivala.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.