Bir fest prošao bez većih problema, pomoć tražile osobe pod dejstvom alkohola i zavisnici od psihoaktivnih supstanci

Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bir fest" prošao bez većih problema, pomoć tražile osobe pod dejstvom alkohola i zavisnici od psihoaktivnih supstanci

Beogradski "Bir fest" sinoć je završen, a prema rečima potparolke Hitne pomoći, doktorke Nade Macure, svih pet dana je prošlo mirno, bez tuča i većih povreda.

Pošto ovaj festival poseti veliki broj ljudi, ekipe Hitne pomoći bile su svake večeri na ulazima, kako bi pružili pomoć svim posetiocima kojima je pomoć bils potrebna.

- Sve je bilo u najboljem mogućem redu. Dve naše lekarske ekipe bile su na festivalu od 18 do 4 sata posle ponoći. Uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su imali po 10 intervencija za veče - ističe Macura.

Macura je dodala i da je pomoć bila najpotrebnija osobama pod dejstvom alkohola i zavisnicima od psihoaktivnih supstanci.

- Nije bilo tuča, niti povreda, bilo je poprilično mirnije u odnosu na prethodne godine. Pomoć su tražile alkoholisane osobe, ali i ljudi koji su se gušili usled astme - kaže Macura.
Pogledaj vesti o: Beer fest,   Fest

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.