Oproštaj od Bate Živojinovića u Skupštini grada

Izvor: Svet plus, 26.Maj.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj od Bate Živojinovića u Skupštini grada

Danas je u Skupštini grada u Beogradu održana i druga komemoracija legendarnom glumcu Bati Živojinoviću, koji je 22. maja preminuo u 83. godini.

Prijatelji i članovi porodice u Skupštini grada danas su se okupili na komemoraciji održanoj povodom smrti legende srpskog glumišta Bate Živojinovića, a njegovi bližnji jedva su smogli snage da se zahvale kolegama i prijateljima što su došli da se po poslednji put oproste od čoveka koji se, kako mnogi smatraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ne može opisati rečima.

Među prisutnima, koji su došli da se oproste od velikana srpskog i jugoslovenskog glumišta, pored porodice, prijatelja, reditelja, komemoraciji su prisustvovale i brojne Batine kolege, koje su još uvek u neverici. Odalazak glumca veoma teško podnela je i Tanja Bošković, koja je nakon saznanja da je umor kroz suze izjavila da ne zna kako će dalje bez njega.

Bata Živojinović preminuo je 22. maja u 83. godini u beogradskoj bolnici Sveti Sava, a danas u 13 časova biće sahranjen, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.