Ne može u Srbiju! Batin sin očajan: Samo želim da još jednom zagrlim tatu!

Izvor: Scandal.rs, 05.Maj.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može u Srbiju! Batin sin očajan: Samo želim da još jednom zagrlim tatu!

Sin legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Miljko, izrazio je želju da bude uz svog oca koji je u teškom zdravstvenom stanju, ali kaže da francuske vlasti neće da ga isporuče Srbiji.

Podsetimo, protiv Miljka je podneta optužnica da je zloupotrebio položaj dok je bio stečajni upravnik “Rada”. Iako je u februaru prošle godine odlukom Apelacionog suda oslobođen za tri krivična dela, dok je za preostala tri ukinuta prvostepena presuda, a zatim i Interpolova >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << poternica, naslednik slavnog glumca još ne može da se vrati u Srbiju, a o svom ocu stalno brine.

Bati se pretprošlog utorka pogoršalo opšte stanje. Njegova gangrena je prouzrokovala bacile koji su napali vitalne organe. Odmah je smešten na odeljenje intenzivne nege. Dobio je savršenu terapiju i bilo mu je bolje. Međutim, pre dva dana je opet bio loše i danas ćemo videti šta će se dalje dešavati”, priča Miljko i dodaje da je njegova majka stalno uz Batu.

Više informacija šta će raditi dalje imaće danas, kad će mu se raditi arteriografija (snimanje krvnih sudova)”, otkriva Batin sin, prenosi Kurir.

Živojinović veruje da će njegov otac i iz ove bitke izaći kao pobednik, ali bi najviše voleo da je sada uz njega.

Neki ljudi mi ne dozvoljavaju da vidim oca. Izgleda da u Srbiji moj slučaj nikog ne zanima. Znam da su bili izbori i da ima prečih stvari. Mene drže ovde deset godina potpuno neopravdano, što se dokazalo i na sudu. To je moglo sve da se preseče. Promenile su se tri vlade, četiri premijera i dva predsednika, ali svi imaju preča posla, a ja samo želim da još jednom zagrlim tatu”, iskren je Miljko.
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

BATIN SIN OČAJAN: Samo želim još jednom da zagrlim oca

Izvor: NaDlanu.com, 06.Maj.2016, 10:40

Potresna ispovest Miljka Živojinovića. On ima samo jednu želju...Legendarni glumac Bata Živojinović se već desetak dana nalazi u bonici, a poslednjih dana mu se znatno pogoršalo zdravstveno stanje. Vitalni organi su mu ugroženi, a lekari daju sve od sebe da ga stabilizuju. Njegova supruga Lula...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.