GLEDALI SMO JE I PLAKALI: Ovako danas izgleda bolesna devojčica Vesna iz filma “Ptice koje ne polete”! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Maj.2016, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLEDALI SMO JE I PLAKALI: Ovako danas izgleda bolesna devojčica Vesna iz filma “Ptice koje ne polete”! (FOTO)

Ivanu Šurdić pamtimo kao devojčicu Vesnu iz filma "Ptice koje ne polete", bolesnu od leukemije, koju je deda (Bata Živojinović) lečio prirodom, a sada možemo da vidimo kako izgleda posle skoro 20 godina od ovog čuvenog ostvarenja uz koje su mnogi plakali. 

Printskrin: Youtube/黃君石

Ivana danas ima 33 godine, živi i radi u Firenci, i ne bavi se glumom, već dizajnom. Izrasla >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je od simpatične devojčice u veoma lepu ženu, čije plave oči, prepoznatljive iz filma, blistaju.

Foto: Facebook/Ivana Surdic

Ivanu je, kako piše Informer, veoma pogodila vest o Batinoj smrti jer je legendarni glumac, tokom snimanja, na nju posebno pazio, a poseban odnos je lako uočljiv u dirljivim filmskim scenama.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jutjub,   Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sećate se devojčice iz filma Ptice koje ne polete? Glumila je sa Batom, a danas izgleda ovako

Izvor: Kurir, 28.Maj.2016

...Devojčicu Vesnu igra Ivana Šurdić, koja je imala čast da glumi rame uz rame sa velikanom Batom Živojinovićem..Ona danas studira arhitekturu na Univerzitetu u Firenci, a glumom se više ne bavi..Lekari su maloj Vesni predvideli još samo godinu dana života Teško obolelu devojčicu odvodi njen...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.