Bati Živojinoviću pozlilo, smešten u bolnicu

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2016, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bati Živojinoviću pozlilo, smešten u bolnicu

Velimir Bata Živojinović, veteran jugoslovenskog glumišta, pre nekoliko dana završio je ponovo u bolnici. Morao je, kako se navodi, hitno da bude hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja.

Legendarni glumac će, kako sazanje Blic, najmanje sedam dana provesti u bolničkoj postelji, dok se ne urade sve potrebne analize.

“Bata se već desetak dana ne oseća dobro. Pre neki dan mu je pozlilo, pa je Hitna pomoć došla po njega i odvezla >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ga u bolnicu. Svi u kući su uznemireni, jer mu se stanje preko noći pogoršalo. Uskršnje praznike će, nažalost, provesti u bolnici, gde će uz njega biti supruga Lula, ali i unuci”, javlja izvor blizak porodici Živojinović.

“Bata ima apartman u jednoj beogradskoj klinici. Iako lekari tvrde da mu je pozlilo zbog atmosferskog pritiska i vremenskih prilika koje mu ne prijaju, svi u porodici su zabrinuti, jer su svesni da je njegov imuni sistem toliko narušen da i prehlada može biti kobna”, dodao je on.
Pogledaj vesti o: Bata Živojinović

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.