Bata Živojinović u bolnici

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bata Živojinović u bolnici

Jednom od najpoznatijih glumaca bivše Jugoslavije Bati Živojinoviću zdravstveno se stanje pre nekoliko dana pogoršalo, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu.

Živojinović će najmanje deset dana provesti u bolnici dok se ne urade sve potrebne analize, a do tada će tim lekara pratiti zdravstveno stanje glumca.

Osamdesetdvogodišnji glumac je 2012. godine doživeo težak moždani udar >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << od kojeg se oporavio, a 2006. imao je srčani udar. Bolovao je i od gangrene, koju je u nekoliko navrata lečio na Kubi, gde živi njegova ćerka.

Poslednjih nekoliko meseci proveo je na oporavku kod kuće, uz suprugu Lulu i unuku Dinu. Ipak, stanje mu se pogoršalo, pa će još neko vreme biti u bolnici.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Bata Živojinović ponovo u bolnici

Izvor: Radio 021, 30.Apr.2016, 09:25

Jednom od najpoznatijih glumaca bivše Jugoslavije Bati Živojinoviću zdravstveno se stanje pre nekoliko dana pogoršalo, zbog čega je hitno prebačen u bolnicu...Živojinović će najmanje deset dana provesti u bolnici, dok se ne urade sve potrebne analize, a do tada će tim lekara pratiti zdravstveno...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.