Tramp: Obama znao sve o Hilarinim mejlovima, istražite ga

Izvor: B92, 26.Okt.2016, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Obama znao sve o Hilarinim mejlovima, istražite ga

Majami -- Milijarder Donald Tramp izjavio je danas da predsednik SAD Barak Obama treba da bude pod istragom zbog privatnog servera i mejlova Hilari Klinton.

Obama je "znao sve" o njenim aranžmanima u vezi mejlova, rekao je Tramp u intervjuu za Rojters.

"Zato se založio za Hilari, jer nije želeo da bude uvučen u to zato što >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je znao sve o njenom privatnom serveru", rekao je Tramp govoreći o Obami i dodao da to znači da on mora biti predmet istrage.

Direktor FBI Džejms Komi rekao je u julu da je Klintonova bila "izuzetno nemarna" sa svojim mejlovima, ali da nijedan "razuman" tužilac ne bi podigao optužnicu u vezi s tim, podseća Rojters.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Obama mora da bude pod istragom zbog Hilarinih mejlova

Izvor: Blic, 26.Okt.2016

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da američki predsednik Barak Obama treba da bude pod istragom zbog privatnog servera i mejlova Hilari Klinton u vreme dok je bila državni sekretar...Obama je "znao sve" o njenim aranžmanima u vezi mejlova, rekao je Tramp u intervjuu za Rojters..."Zato...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.