Predsednik avanturista: Barak Obama snima sa Ber Grilsom!

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik avanturista: Barak Obama snima sa Ber Grilsom!

Dok bude u svojoj trodnevnoj poseti Aljasci tokom koje će promovisati akciju vezanu za klimatske promene, američki predsednik Barak Obama snimiće i epizodu čuvene rijaliti emisije “Trčanje kroz divljinu sa Ber Grilsom”, najavili su iz Bele kuće, a prenosi CNN.
Predsednik će proći kroz divljinu sa ekspertom za preživljavanje u specijalnoj emisiji koja će biti emitovana do kraja godine. Obama će se sresti sa svojim domaćinom na Aljasci tokom posmatranja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << analize efekata klimatskih promena u toj državi pa će to vreme iskoristiti i da proveri svoje sposobnosti za preživljavanje.
Nekoliko slavnih ličnosti, kao što su Kejt Vinslet, Mišel Rodrigez i Čening Tejtum već su bili učesnici ove avanturističke emisije. Obama u ponedeljak putuje na Aljasku kako bi skrenuo pažnju na klimatske promene i topljenje ledenih glečera blizu Suarda, a posetiće i lokalne ribare u selu Dilingem. Obama će biti prvi predsednik Amerike koji će posetiti arktik.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama u poseti glečerima Aljaske

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2015, 11:00

Predsednik SAD Barak Obama proveo je juče popodne među glečerima u nacionalnom Parku Kenai Fjords, na jugoistoku Aljaske, nastavljajući da šalje poruku o potrebi brzog delovanja da bi se sprečilo da klimatske promene unište planetu. Bela kuća je detaljno organizovala taj boravak, sve sa spektakularnim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.