PRVI AMBASADOR SAD NA KUBI POSLE 50 GODINA: Obama imenovao Džefrija De Lorentisa!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI AMBASADOR SAD NA KUBI POSLE 50 GODINA: Obama imenovao Džefrija De Lorentisa!

Američki predsednik Barak Obama imenovao je danas diplomatu Džefrija De Lorentisa za prvog ambasadora SAD na Kubi posle 50 godina.

Obama je imenovao De Lorentsa, koji je radio kao visoki zvaničnik SAD u Havani već godinu dana od kada su obnovljeni odnosi Amerike i komunističke Kube.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD imenovale prvog ambasadora na Kubi poslije 50 godina

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2016

VAŠINGTON - Američki predsjednik Barak Obama je imenovao diplomatu Džefrija de Lorentisa za prvog ambasadora SAD na Kubi poslije 50 godina...Obama je imenovao De Lorentisa, koji je radio kao visoki zvaničnik SAD u Havani već godinu dana, od kada su i obnovljeni odnosi Amerike i komunističke Kube,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.