Obama preinačio kazne za 58 osuđenika zbog trgovine drogom

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama preinačio kazne za 58 osuđenika zbog trgovine drogom

Američki predsednik Barak Obama preinačio je danas zatvorske kazne za 58 osuđenika zbog trgovine drogom u trentuku kad su u planu kaznene reforme za sitnije prekršaje.

Obama je preinačio kazne koje su bile do doživotne robije zbog posedovanja ili šverca droge kao što su kokain ili krek, saopštila je Bela kuća i dodala da je američki predsednik do sada ublažio kazne za 306 zatvorenika."Nastaviću da razmatram lične zahteve, ali je Kongres jedini koji može da odluči o trajnoj promenama kaznenih reformi", rekao je Obama u tekstu pod naslovom "Zemlja za drugu šansu".
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Obama preinačio kazne za 58 osuđenika zbog trgovine drogom

Izvor: Blic, 06.Maj.2016, 08:25

Američki predsednik Barak Obama preinačio je danas zatvorske kazne za 58 osuđenika zbog trgovine drogom u trentuku kad su u planu kaznene reforme za sitnije prekršaje...Obama je preinačio kazne koje su bile do doživotne robije zbog posedovanja ili šverca droge kao što su kokain ili krek, saopštila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.