Obama obukao svetlo odelo, internet eksplodirao

Izvor: Blic, 29.Avg.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama obukao svetlo odelo, internet eksplodirao

Barak Obama, održao je konferenciju za medije na kojoj je praktično priznao da nema strategiju za borbu protiv terorističke organizacije Islamska država u Iraku i Siriji, ali je novinarima i korisnicima društvenih mreža od toga mnogo zanimljivije bilo to što su šefa Bele kuće po prvi put videli u odelu svetle boje.

Kako sarkastično primećuje australijski dnevnik "Sidnej mornig herald", ova nijansa bi mogla da se pokaže savršena da zakamuflira nedostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vojnog usmerenja kod Obame. Bilo kako bilo hešteg #tansuit odmah je u Vašingtonu preplavio Tviter.

Obama je do sada bio izuzetno dosledan u izboru boja za odela koja je nosio u javnosti.

- Videćete da nosim samo siva ili plava odela. Trudim se da što manje odlučujem o tome. Ne želim da donosim odluke o tome šta jedem ili nosim. To je zato što imam mnogo drugih odluka koje treba da donesem - rekao je američki predsednik u intervjuu "Veniti feru" 2012.

Rasprava o Obaminom svetlom odelu na Tviteru uplovila je i u pitanje aktuelne krize sa Rusijom oko Ukrajine, a neki su komentarisali da je dobro što su konačno i muški političari na tapetu zbog oblačenja, da bi potom diskusija skliznula u prognoze kandidata Demokratske partije za predsedničke izbore 2016.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Sirija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.