Obama o Kendal Džener: Ne znam čime se bavi, ali ću zbog nje postati popularniji (video)

Izvor: Svet, 01.Maj.2016, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama o Kendal Džener: Ne znam čime se bavi, ali ću zbog nje postati popularniji (video)

Kendal Džener bila je jedna od zvanica na sinoć održanoj gala večeri za dopisnike u Vašingtonu, koju tradicionalno organizuje američki predsednik.
Na glamuroznom događaju kojem prisustvuju zvezde i novinari, Barak Obama je, kao što tradicija nalaže, održao i duhoviti govor u kojem se našalio na račun Hilari Klinton, Donalda Trampa, ali i manekenke rijaliti zvezde.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Hilari Klinton

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pogledajte kakvu su šminku zvezde odabrale za svečanost u Beloj kući

Izvor: Lepota i zdravlje, 02.Maj.2016, 10:01

Na godišnjoj večeri organizacije “White House Correspondents” održanoj proteklog vikenda, a čiji je domaćin bio američki predsednik Barak Obama, u Beloj kući pojavile su se brojne zvezde filmske i modne industrije. U nastavku teksta pogledajte ko je među njima bio najzapaženiji! Foto: Guliver/Getty O...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.