Obama: Ubice Džejmsa Folija će platiti

Izvor: Akter, 26.Avg.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Ubice Džejmsa Folija će platiti

Američki predsednik Barak Obame danas je obećao da će naterati džihadiste ubice američkog novinara Džejmsa Folija da plate, ali je rekao da neće biti lako uništiti džihadističku organizaciju Islamska država koja je zauzela delove Iraka i Sirije

"Amerika ne zaboravlja, naš domet je veliki, mi smo strpljivi i pravda će biti zadovoljena", poručio je Obama veteranima okupljenim na konvenicji Američke legije >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Šarlotu u Severnoj Kaliforniji, prenosi Rojters.

Obama, koji je dozvolio vazdušne udare na položaje Islamske države u Iraku i oni će možda biti prošireni na Siriju, rekao je da će učiniti sve što bude potrebno da bi platili svi koji povrede Amerikance.

"Iskorenjivanje raka kao što je Islamska država neće biti lako ni brzo", kazao je on.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama: Amerika ne zaboravlja, ubice Folija će platiti!

Izvor: Press, 26.Avg.2014

Američki predsednik Barak Obame danas je obećao da će naterati džihadiste ubice američkog novinara Džejmsa Folija da plate, ali je rekao da neće biti lako uništiti džihadističku organizaciju Islamska država koja je zauzela delove Iraka i Sirije.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.