Obama: SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama

Američki predsednik Barak Obama izjavio je danas da SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama koje nikako ne znače "manjak podrške dugogodišnjem američkom savezniku".

Obraćajući se okupljenima u jednoj sinagogi u Vašingtonu, Obama je rekao da se dve vlade ne slažu po nekim pitanjima ali da to "nije kriterijum za rušenje prijateljstva".

Obama i izraelski premijer Benjamin Netanjahu se ne slažu, između ostalog, po pitanju pregovora >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << o iranskom nuklearnom programu.

SAD i još pet velikih sila treba do 30. juna da sa Iranom postignu konačni sporazum o tom programu, za koji Netanjahu smatra da predstavlja pretnju za Izrael.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Vašington

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama: SAD podržavaju Izrael

Izvor: Akter, 22.Maj.2015

Američki predsednik Barak Obama izjavio je danas da SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama koje nikako ne znače "manjak podrške dugogodišnjem američkom savezniku"..Obraćajući se okupljenima u jednoj sinagogi u Vašingtonu, Obama je rekao da se dve vlade ne slažu po nekim pitanjima...

Nastavak na Akter...

Obama: SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama

Izvor: Blic, 23.Maj.2015, 00:56

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama izjavio je juče da SAD podržavaju Izrael uprkos političkim nesuglasicama koje nikako ne znače "manjak podrške dugogodišnjem američkom savezniku"...Obraćajući se okupljenima u jednoj sinagogi u Vašingtonu, Obama je rekao da se dve vlade ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.