Gde letuje porodica Obama? (FOTO)

Izvor: B92, 09.Avg.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde letuje porodica Obama? (FOTO)

Američki predsednik Barak Obama otputovao je danas sa porodicom na ostrvo Martas Vinjard, gde će provesti dvonedeljni letnji odmor.

Obama je otišao na odmor dan nakon što je odobrio bombardovanje Iraka pošto su pripadnici ekstremističke islamističke organizacije Islamska država osvojili značajan deo iračke teritorije, uključujući najveću branu u Iraku i izazvali masovni egzodus manjinskih verskih zajednica.

Na odmor je pošao sa suprugom Mišel, ćerkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malijom i kućnim ljubimcima, Boom i Sanijem.

Po dolasku na ekskluzivno ostrvo u Masačusetsu, Obama je u kući proveo samo pola sata, a potom se uputio na partiju golfa. Obama je sve letnje odmore bar delimično provodio u Marta Vinjardu od kako je na funkciji predsednika, sem 2012. godine, kada se kandidovao za drugi mandat.

Kako je prenela agencija AP, Obama će se, za vreme odmora, vratiti na dva dana u Vašington. Njegovi savetnici nisu želeli da iznose detalje o razlozima Obaminog povratka, navodeći samo da želi lično da održi neke sastanke u Beloj kući.

Foto: M. King / Flickr.com

Foto: David Berkowitz / Flickr.com

Foto: David Berkowitz / Flickr.com

Foto: David Berkowitz / Flickr.com
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama s porodicom na odmoru u Martas Vinjardu

Izvor: Blic, 10.Avg.2014, 02:01

Američki predsednik Barak Obama otputovao je juče sa porodicom na ostrvo Martas Vinjard, gde će provesti dvonedeljni letnji odmor...Obama je otišao na odmor dan nakon što je odobrio bombardovanje Iraka pošto su pripadnici ekstremističke islamističke organizacije Islamska država osvojili značajan...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.