Da li možete da provalite šta Obama nosi oko struka? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li možete da provalite šta Obama nosi oko struka? (FOTO)

Barak Obama, predsednik SAD je veliki fan golfa i igra ga svaki put kad mu to dozvole obaveze. Ono sa čime je uslikan na svojoj skorašnjoj partiji samo dokazuje koliki je "zaluđenik" za ovu igru

Svi znaju koliko Barak Obama voli golf i da ga igra svaki put kada mu to obaveze dozvole. Međutim, ove fotografije sa njegove partije golfa otkrivaju neke sasvim nove stvari o njemu i njegovom omiljenom hobiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Foto: Tanjug/AP

Naime, radi se o spravici koja beleži podatke o svakom njegovom udarcu, i uz pomoć nje na kraju dobije celokupnu analizu cele partije.  Ovo je nešto to nose samo pravi “zaluđenici” za golf.

Foto: Profimedia

Sama spravica funkcioniše tako što ušrafite dugmiće na dnu svog štapa, a zatim štapom dodirnete spravu na pojasu. Svaki štap ima svoj posebni identifikator i uz pomoć njega se dobijaju podaci kakvi su udarci i na kraju, kakva je bila celokupna partija.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs / izvor: Busuinessinsider.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.