DANAS ĆE SE POKRENUTI MAGNETNE PLOČE ZEMLJE: Tačno u ovo vreme zadesiće nas HAOS (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DANAS ĆE SE POKRENUTI MAGNETNE PLOČE ZEMLJE: Tačno u ovo vreme zadesiće nas HAOS (VIDEO)

Teoretičari zavere, prema najnovijim proračunima, smak sveta očekuju 29. jula, odnosno DANAS!

Vreme kad će se desiti smak sveta pogledajte na linku OVDE.

Međutim, postoji mogućnost i da neki hrišćani prežive, a to će uspeti samo ukoliko odgledaju ovaj video-snimak na Jutjubu.

Tim stranice "End Time Prophecies" u svom video-snimku upozorava upravo na ovaj datum i 2016. godinu.

Ipak, ni sada nisu baš uverljivi jer su ranije kraj sveta najavljivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za 6. maja kada je Zemlju trebao da udari asteroid, kao i da će američki predsednik Barak Obama u junu svetu otkriti da je antihrist. Ništa od toga se nije obistinilo.

Kraj koji očekuju 29. jula neće biti bilo kakav - uveravaju kako će Isus Hrist tog dana doći na Zemlju, a istovremeno će se pokrenuti njene magnetne ploče i planete će zatresti globalni potres.

- Zemlju će pogoditi neverovatno jak potres, Sunce će postati crno, a Mesec će se potpuno izokrenuti. Po zemlji će padati zvezde, kao velike smokve kada ih ruši vetar. Pomeriće se svaka planina i ostrvo. Stvoriće se vakuum koji će isisati celu Zemljinu atmosferu - navode u videu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) DANAS NESTAJE SVET: Polovi će se zameniti, ostrva potonuti, a planine postati prah

Izvor: Kurir, 29.Jul.2016

...Oni ističu kako se danas vraća Isus Hrist na Zemlju i da će se Zemljini polovi zameniti.."To će uzrokovati velike potrese Svet će se srušiti i nikada se neće oporaviti Sunce će postati crno, a mesec će biti krvav Zvezde će padati na tlo, velike poput smokvi koje ruši vjetar s drveća Nebo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.