Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Dec.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barak Obama: Putin nije nadigrao SAD

Američki predsednik Barak Obama odbacio je optužbe da je ruski predsednik Vladimir Putin nadigrao njega i SAD, navodeći da se Putin trenutno suočava sa "velikom finansijskom krizom" zbog dešavanja u Ukrajini.

U intervjuu za program "Stanje nacije sa Kendi Krauli" na TV stanici CNN Obama je odbacio mišljenje da je Putin "šahovski majstor koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je nadigrao Zapad i nadigrao Obamu", SAD i Evropa uvele su niz ekonomskih sankcija Rusiji zbog krize u Ukrajini, podsetio je Rojters.

"I sada on predsedava kolapsom valute, velikom finansijskom krizom i ogromnim smanjenjem ekonomskog rasta", rekao je Obama.

"To mi ne liči na nekog ko je nadmudrio mene ili Sjedinjene Američke Države", smatra američki predsednik.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBAMA: Putin nije nadigrao ni mene ni Ameriku!

Izvor: Press, 21.Dec.2014

Američki predsednik Barak Obama odbacio je optužbe da je ruski predsednik Vladimir Putin nadigrao njega i SAD, navodeći da se ruski predsednik trenutno suočava sa "velikom finansijskom krizom" zbog dešavanja u Ukrajini. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.