FOTO: Pljačkaši banke u BiH se kriju u Novom Sadu?

Izvor: Radio 021, 21.Maj.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Pljačkaši banke u BiH se kriju u Novom Sadu?

MUP livanjskog kantona (BiH) raspisao je međunarodne poternice za trojicom Drvarčana, osumnjičenim za pljačku 338.940 KM iz poslovnice Inteza Sanpaolo banke u kojoj je teško ranjen policajac Žarko Bošnjak (49).

Na poternicama, koje su zvanično objavljene na veb-stranici Interpola, našli su se braća Kosta (34) i Jovan Bjelotomić (21) i njihov prijatelj Nikola Grujić (23) svi iz Drvara.

Veruje se da su oni posle pljačke pobegli u Srbiju i da se skrivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Novom Sadu, ili u Austriji. Odlukom Kantonalnog suda u Livnu određen im je jednomesečni pritvor, a poternice su raspisane nakon što je to rešenje postalo pravosnažno.

Bjelotomićima i Grujiću na teret se stavlja da su pred banku došli "audijem A4". Naoružani automatskim puškama i pištoljem dvojica su ušla u banku, dok je treći ispred čuvao stražu. Naterali su bankare da im iz trezora i bankomata predaju sav novac. U tom trenutku pred banku je stigla patrola policije i na njih je zapucao treći razbojnik, koji je policajca Bošnjaka ranio u kičmu, zbog čega su mu se oduzele obe noge.

Autor: Novosti
Pogledaj vesti o: Banca Intesa

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.