Voditeljki Dnevnika svi su čestitali rođendan, a onda je ona objavila fotografiju o kojoj su muškarci dugo maštali!

Izvor: Blic, 23.Jun.2017, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljki "Dnevnika" svi su čestitali rođendan, a onda je ona objavila fotografiju o kojoj su muškarci dugo maštali!

Zgodna voditeljka "Dnevnika" juče je proslavila 45. rođendan. Tom prilikom, za najbliže prijatelje organizovala je mini slavlje, a društvo je uživalo u jednom beogradskom restoranu.

Voditeljki su tokom čitavog dana stizale čestitke, a ona se svima zahvalila u vidu fotografije o kojoj mnogi muškarci maštaju. Pripijena haljina istakla je njene obline, a dubok dekolte oduševio je mnoge.

Aleksandra Ivanović je srpska voditeljka. Rođena je 22. juna 1972. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Bačkoj Palanci. Živi u Beogradu. Srednju školu je završila u Novom Sadu. Po zanimanju je diplomirani ekonomista u oblasti menadžmenta.

Voditeljsku karijeru je započela na RTS-u na kome je radila osam godina. Došla je na audiciju za nove voditelje i dopala se članovima žirija. Prva voditeljka Dnevnika, Dušanka Kalanj, ju je naučila kako da se ponaša pred kamerama. Prvo je vodila vremensku prognozu, a onda je prešla u političku redakciju i dobila emisiju "Politički poligon".

2003. godine je postala deo informativne redakcije TV Pinka. Vodi Nacionalni dnevnik, a uređuje emisije: Info top i Minut do dva.

Pažnju javnosti je privukla fotografijama na kojima pozira u kupaćem kostimu. Ne želi da krije obline i smatra da su najgore one koje su zakopčane do grla. A nedavno su zbog odevne kombinacije u sred "Sava" centra svi gledali u nju. O čemu je reč, pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.