HOROR U BAČKOJ PALANCI Žena nasmrt izbodena u centru grada

Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U BAČKOJ PALANCI Žena nasmrt izbodena u centru grada

Danas oko 14 časova ispred pekare "Milanesse" u centru Bačke Palanke, na raskrsnici ulica Proleterske i Vukice Mitrović, izbodena je J. D. (54) sa tri uboda nožem u stomak, ali je izdahnula u kolima hitne pomoći na putu za bolnicu u Novom Sadu.

Kako saznaje portal "Dešavanja" policija je privela D. R. iz Bačke Palanke za koga se sumnja da je ubica nesrećne žene.

Žrtva je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pekarska radenica u pekari "Milanesse", razvedena je i majka troje dece, od kojih jedno živi sa ocem u Kragujevcu, a dvoje u Novom Sadu.

Palančani kažu da je motiv ubistva ljubomora D. R. sa kojim je duže bila u vanbračnoj vezi.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Horor u Bačkoj Palanci, sevali noževi! Žena zbog ljubomore ubijena u centru gradu!

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017

Palančani kažu da je motiv ubistva ljubomora...Danas oko 14 časova ispred pekare "Milanesse" u centru Bačke Palanke, na raskrsnici ulica Proleterske i Vukice Mitrović, izbodena je J. D. (54) sa tri uboda nožem u stomak, ali je izdahnula u kolima hitne pomoći na putu za bolnicu u Novom Sadu...Kako...

Nastavak na BKTV News...

Bačka Palanka: Žena izbodena na smrt

Izvor: Radio 021, 20.Jun.2017, 09:14

J. D. (54) izbodena je nožem juče oko 10 časova u Bačkoj Palanci u pekari "Milanesse" u kojoj je radila...Hitna pomoć je brzo stigla na mesto tragedije i prevezla nesretnu ženu do Urgentnog centra u Novom Sadu, ali je ona izdahnula u Kliničkom centru Vojvodine...Kako prenosi portal backapalankavesti.com,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.