Vozač nakon sudara pobegao sa mesta nesreće

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač nakon sudara pobegao sa mesta nesreće

U sudaru BMW-a i "fiat punta" u subotu oko 17.15 sati u Takovskoj povređeno je petoro ljudi, a među povređenima je i dvoje dece, nezvanično saznaje "Blic".

U MUP-u su za "Blic" potvrdili da se kasnije vozač BMW-a sam prijavio policiji.

Kako nezvanično saznajemo, BMW se sudario sa " >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fiat puntom", posle čega je vozač BMW-a istrčao iz automobila i pobegao niz Kneza Miloša, ka "Londonu", jer je policajac hteo da ga legitimiše.

- Policajac je pojurio za vozačem, ali je posle nekoliko metara odustao i vratio se do BMW-a, gde se na suvozačevom mestu nalazila jedna žena - pričaju očevici.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, sumnja se da je u BMW-u na suvozačevom mestu bila majka vozača.

U "fiat puntu" bilo je i dvoje dece, od dve i tri godine, koja su sa povređenim roditeljima i starijom ženom privatnim vozilom prevezena na dijagnostiku u Urgentni centar.

- Deca su prevezena privatnim vozilom, pošto ih ekipa Hitne pomoći nije zatekla na licu mesta. Žena od oko 70 godina, koja je kao suvozač zadobila povredu ključne kosti, takođe je prevezena u Urgentni centar - kaže dr Nada Macura.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.