Vozač BMW-a smrti pokušao da prereže vene u zatvoru!

Izvor: Press, 29.Nov.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač BMW-a smrti pokušao da prereže vene u zatvoru!

Dušan Jovanović (19), koji je upravljao BMW-om kada je troje mladih poginulo, a troje uspelo da se spase iz automobile koji je upao u Dunav, pokušao je juče da se ubije u zatvoru, na dan sahrane Anastasije Stajić (17), žrtve udesa na Adi Huji.
Prema nepotvrđenim informacijama, Jovanović je pokušao da prereže vene žiletom iz plastičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << brijača u zatvorskoj bolnici.
- Svestan sam toga kakvu sam tragediju izazvao, ubio sam tri prijatelja, i zato meni više nema života - rekao je navodno Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ:
PUCNJAVA NA BANOVOM BRDU: Teško ranjen mlađi muškarac, napadač u bekstvu!
SAMOUBISTVO NA VIDIKOVCU: Žena skočila sa prozora!
PRIMIO MITO OD 1.000 EVRA: Uhapšen pomoćnik gradonačelnika Pančeva
   
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač BMW-a prerezao vene: Ne želim da živim bez drugova!

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2014

Na dan sahrane Anastasije Bebe Stajić (17), treće žrtve udesa na Adi Huji, Dušan Jovanović koji je upravljao autom smrti, pokušao je da se ubije, javlja Telegraf.Prema nezvaničnim informacijama, Jovanović je u zatvoru pokušao da izvrši samoubistvo tako što je sebi prerezao vene izvukavši...

Nastavak na Večernje novosti...

Ubio sam drugove, neću da živim bez njih!

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2014

Svjestan sam toga kakvu sam tragediju izazvao, ubio sam tri prijatelja, i zato meni više nema života - rekao je Dušan Jovanović (19), vozač BMW, koji je u četvrtak uveče pokušao da se ubije u zatvorskoj bolnici...Nekoliko sati pošto je sahranjena treća žrtva saobraćajne nesreće Anastasija...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.