Vesnić: Škola je počela

Izvor: Press, 19.Apr.2014, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesnić: Škola je počela

Iza Vesnića i njegovog tima sada su tri treninga na stazi Paul Rišar u Francuskoj, svi test kilometri su iskorišćeni da se proba više postavki automobila, kako bi srpski vozač što spremniji dočekao kvalifikacije.
"Škola je počela. Nažalost, plaćamo danak neiskustvu i manjku test kilometara za volanom BMW-a, pa dok konkurencija fino podešava automobile i trudi se da skine desetinke mi još radimo na setapu bukvalno svega i daleko smo od maksimuma koji možemo da damo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poručio je Vesnić iz Francuske svojim navijačima.
On je naveo da je na jutarnjem slobodnom treningu njegov tim imao problem sa točkom, a da je potom neko od konkurentata izleteo, što je dodatno „pojelo“ vreme.
"Probali smo dosta toga i automobil bi trebalo da za današnje kvalifikacije bude koliko-toliko konkurentan. Kako bilo, radimo naporno i dajemo sve od sebe što će, nadamo se, dati dobar rezutat“, rekao je Vesnić.
Srpskog automobilistu sutra očekuju prve dve trke u okviru ETC.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.