UZ OVE PESME IH ISPRATILI NA VEČNI POČINAK: Nemanji pevali “Tiho noći”, Milošu “Dobro znaj”

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ OVE PESME IH ISPRATILI NA VEČNI POČINAK: Nemanji pevali “Tiho noći”, Milošu “Dobro znaj”

Ispraćaju Nemanje Antića i Miloša Jankovića na večni put prisustvovalo je više stotina ljudi, među kojima su bili akademik Matija Bećković, njegova ćerka Olja Bećković i roditelji vozača "BMW-a" Dušana Jovanovića

Nemanja Antić (18), žrtva stravične tragedije na Adi Huji, sahranjen je u 15 časova na Novom Groblju. Sat vremena kasnije na istom groblju kremiran je Miloš Janković (20), mladić koji je takođe bio u “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << BMW-u” koji je uleteo u Dunav.

Ispraćaju dvojice mladića na večni put prisustvovalo je više stotina ljudi, među kojima su bili akademik Matija Bećković, njegova ćerka Olja Bećković i roditelji vozača “BMW-a” Dušana Jovanovića.

Nemanjini drugovi, među kojima su bili i članovi Partizanove navijačke grupe Alkatraz, ispratili su ga uz pesmu “Još jedan dan života”, a kovčeg s telom položen je u grob uz pesmu “Tiho, noći”, koja je izazvala plač i jecaje. Slomljena od bola, od kovčega se nije odvajala Nemanjina majka Milena Antić.

Foto: Telegraf

- Ni Dušanu nije lako. On će sa ovim morati da živi do kraja životakomentarisala je u koloni jedna od Nemanjinih drugarica. Nedugo potom jedan rođak smogao je snage da održi kratak govor.

Kremacija Miloša Jankovića, koji je bio u gepeku kad je automobil upao u reku, održana je u 16 sati u velikoj kapeli. Njega su prijatelji na večni počinak ispratili uz navijačku pesmu “Dobro znaj”. Njegovi unesrećeni roditelji iz kapele su izašli zagrljeni… Otac, bled od tuge, nije mogao reč da izusti.

Malo ko je od drugova i drugarica nastradalih momaka hteo da komentariše tragediju. Na njihovim licima videli su se samo bol i tuga.

Foto: Telegraf

- Miloš je bio drugar kakav se samo poželeti može. Svi smo ga mnogo voleli i večno će ostati u našim srcima – rekla je uplakana Miloševa drugarica Milica R.

Podsetimo, u automobilu koji je u subotu ujutru sleteo u Dunav na šetalištu kod Ade Huje bilo je još četvoro tinejdžera. Pored Nemanje i Miloša, nastradala jei Anastasija Stajić (17), koja će sutra biti sahranjena na Novom Bežanijskom groblju. Troje preostalih putnika, Dušan Jovanović (19), Milica Jokić (18) i Luka Višnjić (18), uspeli su da isplivaju pre nego što je automobil potonuo.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.