Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN NA GRADINI Francuski državljanin u gaćama krio HAŠIŠ

Na graničnom prelazu Gradina na izlazu iz zemlje, kada je za detaljnu kontrolu izdvojen automobil „BMW 3“ francuskih registarskih oznaka, otkriveno je 30 grama hašiša.

Ka Turskoj je juče putovalo dvoje francuskih državljana, koji su, kao i mnogi pre njih, carinicima rekli da nemaju ništa da prijave za kontrolu.

U automobilu nije pronađeno ništa izuzev ličnog prtljaga.

Medjutim, ličnim pretresom, kod 34-godišnjeg muškarca, u donjem vešu otkriveno je oko 30 grama hašiša.

Dalju nadležnost u ovakvim situacijama preuzima policija, saopštila je Uprava carina.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hašiš u gaćama

Izvor: juGmedia, 17.Avg.2017

Na graničnom prelazu Gradina, na srpsko-bugarskoj granici kod francuskog državljana u donjem vešu pronadjeno je 30 grama hašiša, saopštila  je Uprava carine...Ovakve zaplene često se dešavaju, ali je manje količine narkotika teže otkriti, tvrde oni kojima je to posao..Tako je bilo i juče...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.