Stigli su: BMW X5 M i X6 M predstavljeni pred Salon u Los Anđelesu

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigli su: BMW "X5 M" i "X6 M" predstavljeni pred Salon u Los Anđelesu

Uoči svetske premijere na predstojećem Salonu u Los Anđelesu, na internetu su objavljene prve zvanične slike i specifikacije novih BMW-ovih modela "X5 M" i "X6 M".

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Oba modela će se u prodaji naći od aprila naredne godine, a ispod haube će

Prodajete polovni automobil? >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Postavite besplatan oglas.

imati 4.4-litarski tvin-turbo V8 motor uz cenu od 114.000, odnosno 118.000 evra.

Druga generacija BMW-ovih SUV-ova visokih performansi se hvali impresivnim motorom od 567KS i 750Nm obrtnog momenta uz smanjenu emisiju štetnih gasova za 20 procenata.

Performanse su u svakom slučaju bolje od prethodne generacije: ubrzanje do stotke za 4.2 sekunde, uz maksimalnu brzinu ograničenu na 250 km/h.

Potrošnja goriva je takođe poboljšana na 11L/100km, a kao standardni je ugrađen

osmostepeni automatski menjač. Kao i pre, tu je pametni "xDrive" sistem pogona na svim točkovima koji može da prebaci celu snagu na prednje ili zadnje točkove.

Standardne su felne od 20 inča, a izdvajaju se agresivni branici, spušteno vešanje, dok masivne kočnice automobilima daju sportski duh.

Standardna oprema je velikodušna, što se i očekuje od SUV-a sa ovom cenom: sedišta koja se greju, kontrola klime u dve zone, svi električni prozori, Infotejnment sistem sa memorijom od 20GB, blutut konekcijom i sistemom za glasovnim komandama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jaguar otovrio novu fabriku u Engleskoj

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 12:01

Enegleska firma Jaguar Lend Rover je zvanično otvorila svoje najnovije postrojenje u Vulverhemptonu čija se vrednost procenjuje na 640 miliona evra...Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa..Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci..Postavi oglas na www.mojauto.rs..Za...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.