SR Auto Group predstavlja tjuning za BMW Serije i3

Izvor: Moto.rs, 31.Okt.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SR Auto Group predstavlja tjuning za BMW Serije i3

Kanadski tjuneri SR Auto Group su predstavili najnoviji tjunerski projekat baziran na BMW i3 modelu. Početkom ovog meseca videli smo radikalno restilizovanu verziju vozila a sada su kanadski tjuneri iz kompanije SR prikazali svoju verziju električnog i ekološkog modla,.

Ono što su tjuneri uradili je da su zamenili fabričke točkove ovog modela novim setom PUR LG04 točkova sa specijalnim niskoprofilnim pneumaticima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs <<

Obzirom da je ovaj model specifičan po svojim performansama i načinu pogona bilo je potrebno uraditi dodatni inženjerski rad da bi se kreirali točkovi koji će moći da ispune svoj zadatak na pravi način.

foto © SR Auto Group

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.