SNIMAK Izvlačenje automobila iz Dunava, telo nađeno u prtljažniku

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNIMAK Izvlačenje automobila iz Dunava, telo nađeno u prtljažniku

U prtljažniku automobila marke "BMW" u kom je rano jutros život izgubilo troje mladih, pronađeno je teloMiloša J. (20) za kojom su ronioci tragali celo jutro.

Po nalogu višeg javnog tužioca Jasmine Stanković, vozaču Dušanu J. (19), koji je prevrnuo kola u Dunav na Adi Huji jutros oko četiri sata, određeno je zadržavanje u pritvoru, saopšteno je iz MUP-a.

Automobil je kontrolu i sleteo u Dunav kod restorana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „Carska ohota“. Iz vode su isplivali Dušan J. (19), Milica J. (18) i Luka V. (20), inače sin novinarke Olje Bećković, dok su, pored Miloša J., beživotna pronađena tela Nemanje A. (18) i devojke A. S. (16).

VIDEO > Vađenje olupine iz Dunava:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.