Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta opsada zgrade u Beogradu, muškarac nije nađen?

BEOGRAD - Jake policijske snage, koje su oko 15 sati držale pod opsadom zgradu u bloku 45, u potrazi za muškarcem, koji se, poslije sinoćnje pucnjave, sakrio u soliter, povukle su se sa terena.

Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mjesta niko od pripadnika policije nije novinarima dao bilo kakve infomacije koje bi objasnile zašto se policija povlači, te nije poznato da li je muškarac nađen.

Ulaz i izlaz iz zgrade je sada slobodan, a ni od stanara nije mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se sazna ishod potrage.

Zasad neidentifikovani muškarac koji je vozio crni automobil BMW, sinoć nešto poslije 20 sati počeo je da puca nasumično iz vozila i automobilom udarao u druga vozila u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu, oštetivši najmanje još četiri automobila.

Poslije pucnjave, osumnjičeni je pobjegao dalje Ulicom Jurija Gagarina, ali mu je kod broja 213 otpao točak na vozilu, pa je nastavio da trči i naoružan uletio u soliter u Ulici Jurija Gagarina 241.

Policija je u automobilu napadača našla dva pištolja.

Prema navodima medija, naoružani muškarac je srednjih godina i skrivao se na nekom od 14 spratova solitera sa 90 stanova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

BG: Prekinuta opsada u bloku 45, muškarac nije nađen?

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Avg.2016

Jake policijske snage, koje su oko 15 sati držale pod opsadom zgradu u bloku 45, u potrazi za muškarcem, koji se, posle sinoćnje pucnjave, sakrio u soliter, povukle su se sa terena...Kako javlja reporter Tanjuga sa lica mesta niko od pripadnika policije nije novinarima dao bilo kakve infomacije koje...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.