Pet automobila koje niko ne želi

Izvor: Autoportal.rs, 21.Apr.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet automobila koje niko ne želi

I najbolji ponekad greše. A nekada kompanija učini sve što je u njihovoj moći ali odziva kod kupaca jednostavno nema. Evo pet modela koji dolazi od renomiranih proizvođača ali na tržištu se ne mogu pohvaliti velikim uspehom.

BMW "Serije 3" sportski karavan

Prošle godine prodato je svega 3 687 primeraka vrlo verovatno se danas kupci kojima je ovaj automobil namenjen radije odlučuju za SUV ili krosover varijante.

Ford >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << "Flex"

Amerikanci se nisu proslavili sa automobilom koji predstavlja mešavinu Jeep "Grand Wagoneer" i Range Rover modela. Prošle godine prodat je u svega 23 822 primeraka.

Jaguar "XJ"

Britancima se ništa ne može zameriti na dizajnu ali je pad interesovanja za luksuzne limuzine prisutan na tržištu. Globalna prodaja od svega 4 329 primeraka dovoljno govori o tome.

Mazda "6"

Ni nama nije jasno zašto su se baš na ovoj Mazda limuzini "slomila kola". Prodali jesu 53 224 primeraka ali to je malo za japanske standarde.

Mercedes "E klase" karavan

Slično svom nemačkom kolegi iz BMW-a i ovaj karavan nije došao do velikog broja vlasnika. Svega 2 327 primeraka prodato je prošle godine.
Pogledaj vesti o: BMW,   Ford,   Range Rover,   Rover

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.