Na prodaju: BMW M1 iz 1981. za 860.000 evra

Izvor: Blic, 30.Jun.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju: BMW "M1" iz 1981. za 860.000 evra

Kada se priča o automobilima koji koštaju oko milion evra, većina ljubitelja brzine pomisli na Bugati "vejron" ili Merklaren "P1". Ovi superautomobili imaju oko 1.000KS i do stotke stižu za manje od 3 sekunde uz maskimalnu brzinu preko 320km/h. Međutim, na svakog ljubitelja modernih superautomobila, tu su i fanovi klasika automobilske industrije, poput ovog retkog BMW "M1" koji ima 277KS i do stotke stiže za ležernih 5.5 sekundi, ali ipak košta neverovatnih 860.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Imućni kolekcionari automobila svakako neće štedeti svoje milione kada vide ovaj

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

primerak pošto je on jedan od samo tri ikada napravljenih, a s obzirom da na odometru pokazuje tek 17.500 pređenih kilometara, predstavlja neverovatnu kupovinu, čak i za šestocifrenu sumu koja se za njega traži.

Ovaj jedinstveni automobil je trenutno u Minsteru, Nemačkoj, a jedini je od tri postojeća modela u Polaris Silver boji.

Koliko je poseban ovaj model dovoljno govori činjenica da je pre njega samo postojao prototip, dok je treći primerak napravljen posebno za Bernija Eklstona.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.