Na Batrovcima zaplenjeno 18 kg marihuane,vozač uhapšen

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zaplenjeno 18 kg marihuane,vozač uhapšen

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenili su više od 18 kilograma marihuane i uhapsili jednu osobu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na Graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zaplenili su više od 18 kilograma marihuane i uhapsili jednu osobu. Prilikom kontrole automobila „BMW“, kojim je upravljao srpski državljanin V.P.(30), policija je u posebno izrađenim bunkerima na zadnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << delu vozila ispod branika i celom širinom vozila iza zadnjeg sedišta, pronašla 37 paketa marihuane, ukupne težine 18 kilograma i 690 grama, saopštio je MUP. Osumnjičenom V.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

A u bunkeru u BMW-u...

Izvor: Mondo, 24.Jun.2017

Na graničnom prelazu Batrovci zaplenjeno je više od 18 kilograma droge. Uhapšen je tridesetogodišnjak koji je upravljao automobilom u kom je pronađena droga...Foto: Promo/MUP Srbije..Policija je pronašla drogu u posebno izrađenim bunkerima u automobilu marke "BMW", na izlazu iz Srbije prema Hrvatskoj...Marihuana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.