(FOTO) UDES KOD NARODNE SKUPŠTINE: Pobegao iz BMW posle sudara

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UDES KOD NARODNE SKUPŠTINE: Pobegao iz BMW posle sudara

Mladić je izašao iz vozila, otvarao je i zadnja vrata, pa je izgledalo kao da nešto traži, a onda je u jednom trenutku krenuo da beži niz Kneza Miloša. Policajac je potrčao za njim, ali je posle 15-20 metara odustao, rekla je žena očevidac za Kurir

BEOGRAD - Muškarac čiji je identiet zasad nepoznat, pobegao je iz automobila BMW kada je policajac pokušao da ga legimitiše posle sudara sa "fijat puntom" koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dogodio oko 17 sati na velikoj raskrsnici na Trgu Nikole Pašića kod Doma Narodne skupštine.

- Čuo se strahovit udarac, a kada sam se okrenula videla sam BMW kom je bio smrskan prednji deo i "fijat punto", koji je od siline udarca u desnu bočnu stranu završio dvadesetak metara dalje.

Ubrzo je došla i policija, a policajac je prišao mladiću u BMW da ga legitimiše.

Mladić je izašao iz vozila, otvarao je i zadnja vrata, pa je izgledalo kao da nešto traži, a onda je u jednom trenutku krenuo da beži niz Kneza Miloša. Policajac je potrčao za njim, ali je posle 15-20 metara odustao - rekla je žena očevidac za Kurir.

Kako saznajemo, u BMW je bila i jedna žena, koja je sve vreme sedela na suvozačevom sedištu.

Policija intezivno radi na utvrđivanju identiteta vozača BMW koji je pobegao i njegovom pronalasku.

(A. S. B.)    

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.