Dinan predstavlja BMW Serije M5 unapređen da postiže 675ks

Izvor: Moto.rs, 28.Avg.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinan predstavlja BMW Serije M5 unapređen da postiže 675ks

Američka tjunerska kuća Dinan koja je specijalizovana za tjuniranje vozila marke BMW predstavila je novi paket opreme za M5 (F10).

Rad na ovom projektu počeo je sa twin-turbo V8 4.4L S63 motorom za koji su obezbeđene komponente izrađene od ugljeničnih vlakana kao i izduvni sistem sa slobodnim protokom. DINANTRONICS modul je takođe instaliran i zajedno sa drugim unapređenjima obezbeđuje povećanu izlaznu snagu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << impresivnih 675 ks pri 6.000 opm i 872 Nm pri 4.000 opm.

Podsećanja radi, standardni M5 nudi 552 ks izlazne snage i 680 Nm obrtni moment. Pored unapređenja snage, Dinan takođe nudi i druge modifikacije, među kojima su prilagodljivo opružno oslanjanje, prednji i zadnji cevasti anti-roll barovi kao i 20“ aluminijumski točkovi. U ponudi su još i novi spojler, set aluminijumskih pedala, oznaka za poklopac prtljažnika kao i pločica sa serijskom oznakom.

foto © Dinan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.