Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2016, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji hapšenja krvnika iz Veternika

NOVI SAD- Video sam gužvu i mnogo policijskih automobila i izašao. Ne znam ih. Nedavno su se doselili ovde. Živeli su na prvom spratu pomoćne kuće - ispričale su komšije nesrećne žene

Arpad S., koji je u nedjelju uveče u Veterniku ubio suprugu Slaviću i ćerku N., koja nije imala ni dva mjeseca, nedavno je izgubio brata, a upravo u njegovom crnom BMW-u ga je policija pronašla u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Bačkoj Palanci.

Arpad S. i njegova supruga živjeli su kao podstanari u Kninskoj u Veterniku samo pet mjeseci. Rijetko ko od komšija ih poznaje. U obližnju prodavnicu odlazila je samo ona.

- Nemojte nas uvlačiti. Mi nemamo ništa sa ovim ubistvom. Znamo što i vi, a za sve što vam je potrebno obratite se policiji i njihovim roditeljima - rekla je gazdarica i pripretila tužbom ukoliko se objavi slika djelića njihovog imanja.

Većina komšija iz Kninske ulice za ovaj zločin su saznale tek jutros. Jedan od rijetkih koji je vidio policiju i gužvu rekao je:

- Video sam gužvu i mnogo policijskih automobila i izašao. Ne znam ih. Nedavno su se doselili ovde. Živeli su na prvom spratu pomocne kuće - rekli su.

Vezana vijest: Veternik: Muškarac ubio djevojku i četvoromjesečnu bebu

(NN/Telegraf.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.