Dečko koji je vozio BMW: To veče sam popio 20 rakija!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Nov.2014, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko koji je vozio BMW: To veče sam popio 20 rakija!

- Popio sam 20 rakija od maline u tom kafiću. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim - rekao je policiji Dušan Jovanović (19), koji nije polagao vozački ispit i nema dozvolu.

Automobil, vredan više od 10 hiljada evra, vodi se upravo na Jovanovića, iako nije polagao vozački ispit i nema dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Dušan Jovanović (19) vozio je bez dozvole, pijan, brzinom većom od 110 kilometara na sat i sleteo je sa šetališta na Adi Huji pravo u Dunav, pokazuju prva saznanja iz policije. U nesreći su poginuli Nemanja Antić (18), Miloš Jankovič (20) i devojka Anastasija Stajić (16), a povređeno je još troje mladih ljudi.

 

Prema rečima očevidaca, vozač BMW-a nije kočio sve do trenutka kada je uleteo u vodu, kada su u mraku zasijala štop svetla. Policija je vozaču izmerila 0,85 promila alkohola u krvi i ispoljavao je veliku agresiju, zbog čega se sumnja da je bio pod dejstvom narkotika, što će biti utvrđeno nakon rezultata posebnog istraživanja.

 

- Popio sam 20 rakija od maline u tom kafiću. Ne znam šta se dogodilo, ne znam gde se nalazim – rekao je policiji vozač, nakon čega mu je određen dvodnevni pritvor, piše “Blic”.

 

Automobil, vredan više od 10 hiljada evra, vodi se upravo na Jovanovića, iako nije polagao vozački ispit i nema dozvolu.
Pogledaj vesti o: BMW,   Ada

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.