Da se srce stegne: Teško povređena devojka iz BMW moli da vidi mrtvu drugaricu!

Izvor: 24sata, 24.Nov.2014, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se srce stegne: Teško povređena devojka iz BMW moli da vidi mrtvu drugaricu!

Kao da nam je malo jada i bede! Dete nije sposobno da priča, samo plače - kaže deda Milice Jokić (18), jedne od šestoro mladih koji su bili u automobilu koji je upao u reku kod Ade Huje.

Milorad Jurišić | Foto: Mitar Mitrović

Milorad Jurišić, deda Milice Jokić koja je uspela da se izvuče iz automobila

BMW sa šestoro mladih uleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je u Dunav u petak u 3.50 ujutru na Adi Huji. Iz potopljenog automobila osim vozača uspeo je da izađe sa suvozačkog mesta Luka Višnjić (20), sin Olje Bećković, koji se oporavlja, kao i Milica Jokić (18).

Miličin deda Milorad Jurišić zamišljeno je prelazio ulicu kada nas je primetio i upitao koga tražimo.

Sin Olje Bećković, Luka Višnjić (20) još nije operisan. Njemu je slomljena ruka i trebalo bi uskoro da ode na operaciju. Stabilno je i smešten je na ortopediji Urgentnog centra.

- To je moja unuka. Neće kod lekara, u jako je lošem stanju i sve vreme traži da ide kod Bebe, tako su zvali Anastasiju - priča Milorad.

Na zadnjem sedištu su se udavili Nemanja i Anastasija, dok je Miloš umro u gepeku.

-Kao da nam je malo jada i bede! Dete nije sposobno da priča, samo plače - dodao je Jurišić.

Milicin deda kaže da mu je unuka u depresiji.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.