DRAMA NA ZVEZDARI Lažna bomba ispod automobila koji je nedavno razbijen, a VLASNIK PRETUČEN

Izvor: Blic, 30.Apr.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA ZVEZDARI "Lažna" bomba ispod automobila koji je nedavno razbijen, a VLASNIK PRETUČEN

U Đakovačkoj ulici na Zvezdari danas se odigrala prava drama, kada je vlasnik belog "bmw"-a pomislio da se ispod njegovog automobila nalazi eksplozivna naprava. Policija i Hitna pomoć poslate su na lice mesta, i prvobitno je potvrđeno da je u pitanju bomba, međutim nakon opsežne kontrole utvrđeno je da je u pitanju bila lažna uzbuna.

Policija je odmah po otkriću blokirala ulicu, i zabranila građanima prolazak.

- Jedna policijska "škoda" bila je parkirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na početku ulice, i njom je blokiran ulazak automobilima u ulicu. Malo niže, prema parkiranom automobilu, ispod kog se sumnjalo da je postavljena bomba je bio poprečen jedan policijski džip, a iz bezbednosnih razloga pozvana je i ekipa Hitne pomoći, čije se vozilo nalazilo na početku ulice, javlja reporter "Blica" sa mesta uviđaja.

Na lice mesta poslate su i policijske ekipe sa psima.

Kako "Blic" saznaje, vlasnik "BMW" je izvesni Goran L. star oko 40 godina, koji je u Beograd došao iz Valjeva.

- Goran se bavi građevinom, i nije bio poznat po sumnjivim poslovima i kriminalnim varijantama. Njegova delatnost su izrada "ravnajućih podova". Međutim, pre mesec i po dana imao je veliki problem. Neko ga je pretukao i razbio mu baš taj "BMW" ispod koga je posumnjao da mu je sada postavljen eksploziv, kaže za "Blic" izvor upućen u saznanja sa uviđaja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog sumnje na bombu na Zvezdari intervenisala policija

Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2017

Zbog sumnje da se ispod automobila parkiranog u Đakovičkoj ulici na Zvezdari nalazi bomba, na lice mesta danas su izašle specijalne jedinice policije, međutim, kako je utvrđeno, ne radi se o eksplozivnoj napravi i opasnosti nema...Vlasnik autobobila pozvao je policiju kada je ispod vozila primetio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.