DRAMA NA ZVEZDARI Bomba otkrivena ispod automobila koji je nedavno razbijen, a VLASNIK PRETUČEN

Izvor: Blic, 30.Apr.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA ZVEZDARI Bomba otkrivena ispod automobila koji je nedavno razbijen, a VLASNIK PRETUČEN

Ispod automobila parkiranog u Đakovačkoj ulici na Zvezdari otkrivena je eksplozivna naprava. Kako javlja reporter "Blica", eksplozivna naprava otkrivena je ispod putničkog "BMW" bele boje.

Policija je odmah po otkriću blokirala ulicu, i zabranila građanima prolazak.

- Jedna policijska "škoda" je parkirana na početku ulice, i njom je blokiran ulazak automobilima u ulicu. Malo niže, prema parkiranom automobilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispod kog je postavljena bomba je poprečen jedan policijski džip, a iz bezbednosnih razloga pozvana je i ekipa Hitne pomoći, čije se vozilo nalazi na početku ulice, javlja reporter "Blica" sa mesta uviđaja.

Kako "Blic" saznaje, vlasnik "BMW" je izvesni Goran L. star oko 40 godina, koji je u Beograd došao iz Valjeva.

- Goran se bavi građevinom, i nije bio poznat po sumnjivim poslovima i kriminalnim varijantama. Njegova delatnost su izrada "ravnajućih podova". Međutim, pre mesec i po dana imao je veliki problem. Neko ga je pretukao i razbio mu baš taj "BMW" ispod koga mu je sada postavljen eksploziv, kaže za "Blic" izvor upućen u saznanja sa uviđaja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DRAMA NA ZVEZDARI "Lažna" bomba ispod automobila koji je nedavno razbijen, a VLASNIK PRETUČEN

Izvor: Blic, 30.Apr.2017

U Đakovačkoj ulici na Zvezdari danas se odigrala prava drama, kada je vlasnik belog "bmw"-a pomislio da se ispod njegovog automobila nalazi eksplozivna naprava. Policija i Hitna pomoć poslate su na lice mesta, i prvobitno je potvrđeno da je u pitanju bomba, međutim nakon opsežne kontrole utvrđeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.