Cadillac ATS-V biće predstavljen u toku LA Auto Show događaja

Izvor: Moto.rs, 20.Avg.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cadillac ATS-V biće predstavljen u toku LA Auto Show događaja

Najnovije informacije ukazuju na to da će Cadillac predstaviti 2015 ATS-V sedan model u toku održavanja Los Angeles Auto Show događaja.

Ovaj model zamišljen je kao direktni konkurent BMW M3 i Mercedes C63 AMG modelu, a odlikovaće ga istaknuti prednji kraj, redizajnirana maska i poklopac motora sa ventilacionim otvorima. Takođe možemo očekivati veći spojler, zadnji difuzor i izduvni sistem sa četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << izlazne cevi. Uprkos tome što ništa još uvek nije zvanično potvrđeno, model će odlikovati twin-turbo 3.6L V6 motor koji razvija približno 420 ks izlazne snage. Nekoliko meseci kasnije možemo očekivati CTS-V i njegovo predstavljanje u toku održavanja North American International Auto Show događaja u Detroitu. Kao i kod prethodnog modela, očekuje se da će ga odlikovati Corvette ZR1 bazirani motor, ali će biti prilagođen tako da razvija 600 ks izlazne snage.

foto © Cadillac
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW X5 Security Plus biće predstavljen na sajmu u Moskvi

Izvor: Moto.rs, 20.Avg.2014

BMW je najavio predstavljanje X5 Security Plus modela u toku održavanja ovogodišnjeg sajma motornih vozila u Moskvi. ..Uvid u ovaj model pružio je koncept prikazan na prošlogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, a proizvodni model dizajniran je tako da ispuni visoke zahteve u oblasti sigurnosti...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.