BMW i3 sa tehnologijom samostalnog parkiranja nema potrebu za vozačem

Izvor: Moto.rs, 31.Jul.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW i3 sa tehnologijom samostalnog parkiranja nema potrebu za vozačem

Na popularnom YouTube servisu objavljen je zanimljiv video u okviru kojeg je prikazan BMW i3 i mogućnosti njegovog Parking Assistant sistema na delu. Dizajniran za velike gradove, ovo vozilo na električni pogon ima mogućnost samostalnog parkiranja bez potrebe za vozačem.

Sistem koristi radar koji je postavljen sa desne strane i koji vrši skeniranje u potrazi za dovoljno prostranim parking mestom. Kada se pravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << mesto pronađe, automobil sve samostalno uradi. Rumunski reli vozač Vali Porcisteanu je na simpatičan način prikazao kako funkcioniše ovaj sistem. On je aktivirao Parking Assistant opciju i iskočio iz automobila u toku izvršavanja procesa parkiranja.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.